Beste zeer gewaardeerde medewerkers in onderwijs en kinderopvang,

Alweer zo’n drie weken geleden werd er tijdens een persconferentie besloten om scholen en kinderdagverblijven te sluiten tot 6 april. Inmiddels is dit verlengd tot en met de meivakantie. In de afgelopen drie weken is er veel gebeurd!

We horen en zien veel initiatieven om de helden in de zorg te eren, geheel terecht natuurlijk, maar jullie zijn minstens een net zo belangrijke schakel in de keten. Zonder jullie hulp om de kinderen te onderwijzen en te verzorgen kunnen anderen personen met vitale beroepen niet bijdragen aan de maatschappij, terwijl dat op dit moment juist zo belangrijk is. Het is bewonderenswaardig hoe snel de scholen en de kinderopvang de noodopvang voor kinderen van ouders met vitale beroepen hebben georganiseerd. We zijn er dan ook enorm trots op dat onderwijs, kinderopvang, maatschappelijk werk, de gemeente en zorgpartners er in Heusden in slagen om ook voor kinderen met een mogelijk minder veilige of stabiele thuissituatie noodopvang en hulp te bieden.

Daarom hebben wij speciaal voor alle medewerkers in het onderwijs en de kinderopvang een videoboodschap ingesproken. Graag willen wij uw vragen om deze per mail te verspreiden onder alle collega’s binnen uw organisatie.
De videoboodschap open je via de link hieronder:

Heb je behoefte aan persoonlijk contact, laat dit dan weten door een e-mail te sturen via burgemeester@heusden.nl. Wij nemen dan contact met je op!

Met vriendelijke groeten,

Willemijn van Hees
Burgemeester gemeente Heusden

Peter van Steen
Wethouder zorg, jeugd en onderwijs

POSTADRES Gemeente Heusden, Postbus 41, 5250 AA Vlijmen
TELEFOON (073) 513 17 89 E-MAIL info@heusden.nl
WEBSITE www.heusden.nl